E-visa.se

ESTA

Resenärer till USA måste använda en ESTA. ESTA är förkortningen för Electronic System for Travel Authorization. Om du inte har en giltig ESTA får du inte gå ombord på ditt flygplan. Kom ihåg att fylla i din ESTA-ansökan i god tid.

Läs mer

eTA Kanada

Resenärer till Kanada måste ha en giltig eTA Canada. Om du inte är godkänd innan du måste flyga får du inte gå ombord. De flesta ansökningar godkänns på några minuter. I vissa fall kan det ta upp till 72 timmar.

Läs mer

Visum till Australien

Du kan ansöka om visum till Australien och få svar direkt. De flesta visum godkänns omedelbart, men i vissa fall kan det ta upp till 72 timmar.

Läs mer

Visum till Vietnam

Resenärer som åker till Vietnam måste ansöka om visum till Vietnam. Det finns två olika visum. En vanlig turistvisum och ett “Visa-on-Arrival” (VoA). Ett “Visa-on-Arrival” utfärdas omedelbart och ett vanligt turistvisum tar några arbetsdagar.

Läs mer

Visum till Ryssland

Resenärer som åker till Ryssland kan ansöka om visum till Ryssland om de landar i St Petersburg. Petersburg eller Kaliningrad. Om du inte landar i någon av dessa städer måste du ansöka på en ambassad.

Läs mer

Visum till Singapore

Som dansk resenär kan du vara väl förberedd och fylla i ditt ankomstkort i förväg. Vi rekommenderar därför att du fyller i ditt ankomstkort innan du startar på flygplatsen. Detta undviker stress vid ankomsten till Singapore.

Läs mer

Visum till Indien

Resenärer till Indien måste ansöka om visum till Indien före avresa. Ett visum till Indien kostar 900 DKK. Det kan ta några dagar att få ett e-visum utfärdat till Indien och därför rekommenderas att du ansöker så snart du vet ditt avresedatum.

Läs mer

Visum till Kanada

Visum till Kanada krävs om du inte är medborgare i ett land där visum inte krävs. Om du är dansk medborgare kan du helt enkelt ansöka om ett elektroniskt resetillstånd (Kanada ETA).

Läs mer

Visum till Myanmar

Myanmar är en militärregering och i allmänhet en osäker region. Detta gör viseringsprocessen mycket svår. Du ansöker om visum till Myanmar här.

Läs mer

Visum till Mexiko

Danska resenärer kan med fördel fylla i ett ankomstkort till Mexiko, vilket sparar både tid och stress på planet. Du bör därför alltid använda vår visumtjänst för Mexiko.

Visum till Tanzania

Tanzania är ett av de vackraste länderna i Afrika och ett populärt resmål för danska turister. Innan du kan komma till Tanzania måste du ansöka om visum till Tanzania.

Visum till Nya Zeeland

Nya Zeeland har infört ett elektroniskt resevisum. Detta innebär att du i de flesta fall kan få ditt visum till Nya Zeeland omedelbart. I vissa fall måste du dock vänta i upp till 72 timmar.

Visum till Sri Lanka

Sri Lanska är en östat i Indiska oceanen. För att komma till Sri Lanka som dansk medborgare måste du ha visum. Du kan boka visum till Sri Lanka här.

Läs mer

Visum till Kambodja

Kambodja är ett vackert land och ett populärt resmål i Asien. Som dansk medborgare bör du ansöka om visum till Kambodja.

Visum till Uganda

Uganda är ett vackert land i Afrika. Danska medborgare som vill besöka Uganda rekommenderas att ansöka om visum innan de lämnar. Du kan ansöka om visum till Uganda.

Visa till LAOS

LAOS är en attraktiv turistattraktion, men samtidigt ett slutet land. Det krävs därför att du har visum till Laos. Du kan ansöka om det här. Priset är 100 USD.

Visum till Kuba

Kuba är en östat i Karibien känd för sin kommunistiska historia. Kuba är extremt populärt bland turister på grund av dess vackra och bildvänliga bosättningar. Du kan inte gå ombord på ditt flyg till Kuba utan visum till Kuba.

Visum till Zambia

Zambia är ett land i Östafrika med över 17 miljoner invånare. Zambia är ett vackert land och som resenär måste du ha visum till Zambia innan du kan komma in.

Visum till Kenya

Kenya är ett vackert och välfungerande land i Östafrika. Som dansk resenär måste du ha visum för att komma in i Kenya. Du kan med fördel ansöka om visum till Kenya.

Visum till Azerbajdzjan

Azerbajdzjan är ett speciellt land beläget vid gränsen mellan Europa och Asien. Om du vill besöka Azerbajdzjan är det viktigt att du ansöker om visum till Azerbajdzjan före avresan.

Visum till Oman

Oman är ett land i Mellanöstern som gränsar till Jemen, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten. Landet är en diktatur och styrs av en sultan. Om du vill besöka Oman behöver du ett visum för Oman.

Visum till Angola

Angola är en suverän stat i Centralafrika med mer än 30 miljoner invånare. Landets president är João Lourenço. Om du vill uppleva vackra Angola måste du ha visum.
Du kan köpa ett visum till Angola på vår webbplats.

Andra länder, för vilka vi erbjuder visum:

  • Visum till Angola
  • Visum till Rwanda
  • Visum till Madagaskar
  • Visum till Malawi
  • Visum till Gabon
  • Visum till Djibouti
  • Visum till Zimbabwe
  • Visum till Bahrain


Vad är ett E-visum?

Ett e-visum är ett visum inom elektronik